Cautare

5867 de rezultate pentru "examenul de titularizare 2009 sibiu rezultatul" (4.67 secunde)
Anul acesta ar fi implinit 86 de ani. Ion Besoiu s-a nascut pe 11 martie 1931, la Sibiu si a debutat in 1957.
Alaturi de Viorica, pe scena de la Cinema Pro va urca trupa sa formata din Adrian Flautistu (contrabas), Alexandru Olteanu (pian) si Iulian Nicolau (tobe), precum si un cvartet de coarde si un trio de suflatori.
Sa clarifice implicarea sa in traficul cu copii Purtatorul de cuvant al PSD, senatoarea Gabriela Firea, i-a cerut joi lui Klaus Iohannis sa ofere lamuriri cu privire la implicarea sa in traficul international de copii la inceputul anilor ‘90, prezentand istoria cazului Iliut, asa cum a fost ea reflectata in presa pana acum "Daca tot a cunoscut, din postura activitatii de sofer sau traducator pentru familiile venite in Romania pentru adoptii, cazuri de copii aflati intr-o stare precara, de ce nu a actionat intr-un sens care sa fi facut astazi subiectul respectiv unul stins?
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Victor Ponta cere ca presedintele Klaus Johannis sa fie cercetat de DNA pentru infractiunea de conflict de interese prin nominalizarea unui bun prieten ca ambasador, si pentru fals si uz de fals in vederea obtinerii unei case in Sibiu dcnews.ro:
Lovitura de teatru la Finantele Publice din Sibiu. Cum arata taxele platite de Klaus Iohannis pe celebrele meditatii? ... Cornel Nistorescu) La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Creste numarul deceselor in randul pacientilor confirmati cu virusul gripal - sunt sapte la Sibiu doar in primele 11 zile ale acestui an. Cei sapte pacienti care au decedat sunt cinci barbati si doua femei, conform datelor transmise de DSP Sibiu.
Speriate de moarte, cele doua tinere au reusit sa iasa din masina si s-au urcat pe plafon. ... Pentru salvarea persoanelor, au intervenit douaa ambulante SMURD, o autospeciala pentru descarcerare, doua autospeciale de interventie si o barca.
Cariera A absolvit Institutul Teologic din Sibiu in anul 1975 si managementul la Facultatea de Stiinte Economice din Craiova. A mai facut studii teologice la Geneva (1984-1985), de limba engleza in Birmingham (1989) si de finante in Germania (1994).
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, in localitatea argeseana Bascov, ca a fost aprobat studiul de fezabilitate pentru constructia tronsonului de autostrada Pitesti-Sibiu, iar lucrarile vor incepe cel mai tarziu la 1 octombrie 2009.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Plini de entuziasm in 2008, furnizorii de componente auto ai americanilor apeleaza la solutii low-cost din cauza crizei financiare, care face ca si fabrica de la Craiova sa produca la capacitate redusa.
Presedintele Iohannis are la indemana posibilitatea desemnarii unui candidat de premier din capul sau.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
google-analytics.com